KOSTRÅDGIVNING

 

En bra kost är centralt oavsett det är lyckad träning eller en god hälsa du vill uppnå. I dagens djungel av kostråd och dieter i media kan vara svårt att veta vad du behöver äta. Vi har alla olika mål och förutsättningar så ibland behöver vi hjälp på traven för att hitta vad som funkar för just dig.

 

Vid kostrådgivningsträffar går vi igenom din kost och dina vanor. Vi ser på vad du önskar uppnå med kosten och lägger upp en plan för hur du ska nå dina mål. Om det finns ett behov får du även skriva kostdagbok i tre dagar så går vi sedan igenom din kost mer grundligt. Du får sedan en matplan eller kostråd som hjälper dig att nå ditt mål och optimera din livsstil.

 

Under kostrådgivningen med mig så ingår följande:

- Genomgång av din nuvarande kost och dina vanor.

- Hitta en kostplan anpassad för dina mål.

- Motivation och inspiration för att optimera din livsstil.

 

Viktreduceringsprogram

Viktminskning uppnår man när du gör dig av med mer energi än vad du tar in. Det finns två sätt att lyckas med detta på, antingen så sänker du ditt energiintag, eller så ökar du förbränningen utav energi. Den vanligaste och mest optimala metoden för att gå ner i vikt på är en kombination utav dessa, då slipper du gå runt och vara hungrig hela tiden samtidigt som du får en hälsosam viktnedgång. Med mitt viktreduceringsprogram når du lättare dina mål! Du får måltidsförslag med recept, träningsprogram och coachning under tio veckor.

 

 

 

 

 

 

Juice PLUS +

 

Om du vill må riktigt bra behöver din kropp få i sig en rad nyttiga näringsämnen. Därför behöver du äta en balanserad kost för att orka. Och det innebär ett varierat urval färska frukter och grönsaker.

 

Juice PLUS+ har koncentrerat de bästa delarna av 27 olika sorters frukt, bär och grönsaker. Du kan nu dra fördel av nyttiga fytonäringsämnen, vitaminer och mineraler. Du kommer också att vara optimalt försedd med kraftfulla antioxidanter som är viktiga för ditt välbefinnande.

Det har genomförts omfattande vetenskaplig forskning på Juice Plus vid ledande universitet och sjukhus världen över, i över 20 år.

 

31 oberoende kliniska studier visar bland annat att Juice Plus:

 

Innehåller viktiga antioxidanter

Reducerar oxidativ stress

Reducerar DNA-skador

Påverkar flera viktiga faktorer för ett hälsosamt hjärt- och kärlsystem

Stärker immunförsvaret

Reducerar inflammationer

Har en positiv effekt under graviditet

Positiv effekt på huden (ökad mikro-cirkulation, fukt, tjocklek och densitet)

Stärker tandköttet

 

Har du svårt att få ditt barn att äta frukt och grönsaker? Barnen kan välja att äta tuggisar som innehåller torkat pulver av 18 frukter och grönsaker! De är dessutom giftfria och skördas solmogna, vilket är helt avgörande för att de livsviktiga fytonärningsnäringsämnena ska finnas där, de som utvecklas i slutet av mognadsfasen.

 

Kontakta mig för mer information om Juice PLUS +