MASSAGE

 

Njut av en avkopplande massage eller lägg tiden på att arbeta med specifika problemområden!

 

Klassisk massage

Klassisk massage med eller utan triggerpunktsbehandling. Antingen fokuserar vi på kraftigare, mer behandlande massage där jag jobbar djupt ner i muskulaturen, eller en mjukare massage som ger en avkopplande stund. Vid behov arbetar jag med stretch av enskilda muskulaturer eller terapeutisk tömning av större muskulaturer.

 

Triggerpunktsbehandling

En klassisk massage där vi lägger fokus kring triggerpunkter.

 

Avslappningsmassage

En mjukare beröringsmassage för avslappning. Här väljer du massage med eller utan varma stenar. Massagen löser upp muskelspänningar samt ger djup avslappning och ökat välbefinnande genom frisättning av bland annat lugn-och-ro-hormonet oxytocin.

 

Mix Massage

En massagemix där vi börjar med en kraftigare massage för att lösa upp muskelspänningar och sedan avslutar vi med en mjukare, mer avslappnande massage.

 

Hot Stone Massage

En otroligt avslappnande djup massage med varma lava stenar. Massagerörelserna med de upphettade stenarna motsvarar sex massagegrepp med bara händerna. Värmen kombinerat med oljor gör att man lyckas komma längre in i muskeln utan att känna den smärta en annars djupgående behandling kan medföra.

 

Paket 1

Bli av med din spänninghuvudvärk!

30 min vid 6 tillfällen garanterar ett gott resultat. Vi lägger upp tiderna så behandlingen blir mest effektiv för dig.

 

Paketpris: 1 500 kr (ordinarie pris: 2 100 kr)

 

Paket 2

Kontorsnacke eller andra spänningar i rygg, nacke och axlar?

Smärtor kring skulderblad och axlar kan ofta ha samband med hela ryggen. Därför masseras både rygg nacke och axlar i 45 min vid 5 eller 10 tillfällen.

 

Paketpris 5 tillfällen: 1 900 (ordinarie pris 2 500)

Paketpris 10 tillfälleln: 3 900 kr (ordinarie pris 5000)

 

Paket 3

Kropp och själ!

Helkroppsmassage 5 eller 10 gånger, ger ett gott resultat. Vi lägger upp behandlingen och fokusområden så det blir mest effektivt för dig. Det kan vara allt från avslappningsmassage till triggerpunktsbehandling.

 

Paketpris 5 tillfällen: 2 500 kr (ordinarie pris: 3 000 kr)

Paketpris 10 tillfällen: 4 900 kr (ordinarie pris: 6 000 kr)

 

 

 

Medlemmar i Barncancerföreningen får 25% rabatt.