TRÄNING

 

Människan har alltid rört på sig. Idag har det dock blivit vanligare med en stillasittande livsstil, och därför kan träning vara ett bra komplement för att ge kroppen en god hälsa. Utomhusvistelse med dags- och solljus påverkar dig positivt både fysiskt och psykiskt.

Hemmaträning

Jag visar dig övningar som passar att göra hemma. Därefter får du ett träningsprogram och coachning för att hitta träningen i din vardag.

 

Stavgångsteknik

Stavgång är bra och enkel träning som är lätt att genomföra. Genom att lära dig rätt teknik får du ut mycket mer av din stavgång. Vi går igenom teknikerna och sedan går vi tillsammans en promenad där jag instruerar och du får testa vad som passar dig bäst.

Personlig träning

Du har en kropp som förtjänar att vara stark och frisk. Ta steget och ge den vad den behöver! När du tränar med mig utgår vi från där du är och lägger upp träningen utifrån dina målsättningar. Här kan alla, såväl nybörjare som erfaren, hitta vägen till att nå sina personliga mål.

 

Paket 1

Kom igång med din träning!

Coachning vid första träffen och sedan ses vi för att träna tillsammans jobba mot ditt mål. Här ingår träningsprogram specialsytt för just dig.

 

Paketpris: 6 tillfällen för 2 900 kr (ordinarie pris: 3 550 kr)

 

Paket 2

Träning för kropp och knopp!

Träning och coachning varvas för att nå dina mål. Träningsprogram ingår.

 

Paketpris 6 tillfällen: 2 900 kr (ordinarie pris: 3 300 kr)

Paketpris 12 tillfällen: 5 900 kr (ordinarie pris: 6 000 kr)

 

 

 

 

 

Lunchträning

Lunchpass erbjuder träning på lunchen tisdagar, onsdagar och fredagar.

Läs mer på www.lunchpass.se